22 листопада в рамках співпраці між Благодійною організацією «Центр соціальної адаптації – Преображення» та Дніпровською установою виконання покарань (№4) в Каплиці Образу Божої Матері «Живоносне Джерело» установи відбулась зустріч ув’язнених жінок з волонтерами «Преображення» Євгеном Щербіною та Ярославом Костюченко.

Утеплій невимушеній обстановці за склянкою чаю із солодощами гості відповіли на питання жінок, що стосувалися основ православного віросповідування і не тільки.Особлива увага цього разу була приділена розмові про необхідність смиренного ставлення до подій, що відбуваються в ув’язненні та цілому в житті, здатності робити вірні висновки та зберігати в своїх серцях любов до ближнього. Крім того були обговорені питання життя православної общини, зокрема виборів нової старости.

І тимчасові мешканці установи, і її постійні гості залишились задоволені результатами зустрічі. Подібні бесіди започатковані не так давно, але вже стали невід’ємною частиною життя православних общин установи. Волонтери «Преображення», котрі майже рік тому пройшли навчання у Школі православних капеланів, вживають всі свої знання та життєвий досвід з метою якісного навчання ув’язнених основам православного віро сповідування. «Преображенці» вважають, що правильно проведена катехізація здатна примирити людину, котра опинилася за межею закону, з Богом, людьми і собою, що, в свою чергу, сприятиме поверненню в суспільство у якості його повноправного члена.  

Про смирення та любов до ближнього поспілкувались православні волонтери з ув’язненими жінками Дніпровської установи виконання покарань (№4)

 

Про смирення та любов до ближнього поспілкувались православні волонтери з ув’язненими жінками Дніпровської установи виконання покарань (№4)

 


comments powered by Disqus


Разработака сайта Red Star