04 травня відбулось чергове засідання Громадської ради при управлінні ДПтС України в Дніпропетровській області. На засіданні, яке відбулося під головуванням заступника голови Ради протоієрея Андрія Демидаса, розглядались питання організації виконання пунктів плану роботи Ради на 2012 рік, зокрема відвідування установ виконання покарань області з метою вивчення стану дотримання громадянських прав і свобод засуджених членами Громадської ради та організації навчання персоналу органів і установ виконання покарань області комунікативним навичкам. 

Напередодні відвідування установ області особливу зацікавленість членів Громадської ради викликала розповідь Костянтина Маломужа, який має досвід моніторингу стану дотримання громадянських прав засуджених та їх прийому з особистих питань. Одностайно була підтримана пропозиція залучити до відвідування установ фахівців Головного управління юстиції в Дніпропетровській області, договір про співробітництво з яким укладений управлінням Служби в області.

Валентин Дорощук зауважив, що при вивченні стану дотримання громадянських прав засуджених не потрібно обмежувати увагу діями персоналу, але й звертати свій погляд на дії слідчих органів, суду тощо. Він нагадав членам Громадської ради про вимогу її голови Ірини Герасимової не допускати формального ставлення до виконання покладених завдань.

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Дніпропетровському управлінні.
Відбулось чергове засідання Громадської ради при Дніпропетровському управлінні.
   

comments powered by Disqus


Разработака сайта Red Star